عکس گرفتن از صفحه نمایش

 

در ویندوزهای XP و 7 ، برای عکس گرفتن از صفحه نمایش، باید ابتدا کلید Print Screen کیبورد را بزنید. با این کار، عکس صفحه نمایش در حافظه ویندوز کپی می شود. سپس باید یک برنامه ویرایش عکس (مثل Paint ویندوز) را باز کرده و با انتخاب گزینه Paste از منو، و یا زدن کلید های Ctrl+V ، عکس در محیط ویرایشگر قرار می گیرد. سپس باید آن را ذخیره کنید.

 

ادامه مطلب ...

پلی سومنوگرافی

وقفه تنفسی حین خواب اختلالی است که در آن در جریان خواب تنفس شخص به مدت چند ثاینه قطع می شود یا تنفس سطحی حادث می شود..............

برای تشخیص بسیاری از بیماری های اختلالات خواب از تست خواب ( پلی سومنوگرافی ) استفاده می شود که برای آن شخص یک شب را تا به صبح در قسمت انجام گیری  پلی سومنوگرافی  می گذراند..............

در این تست نوار مغز، نوار چشم، نوار عظه حرکات شکم و سینه ،حرکات اندام ها، جریان هوای تنفسی، فشار اکسیژن خون شریانی و نوار قلب بیمار در طول شب و حین خواب ثبت می شود............. 

ادامه مطلب ...

tay sachs disease‌

شرح بیماری
بیماری‌ تای‌ساکس‌ عبارت‌ است‌ از یک‌ اختلال‌ ارثی‌ و نادر دستگاه‌ عصبی‌ مرکزی‌ در شیرخواران‌ و کودکان‌ کم‌سن‌ که‌ باعث‌ اختلال‌ پیشرونده‌ و مرگ‌ زودرس‌ می‌گردد.
  ادامه مطلب ...

پسوریازیس

پسوریازیس
چه نوع بیماری است؟
پوست بدن همواره با آزاد کردن لایه های مرده و جایگزین کردن آن با سلول های جدید، خود را ترمیم می کند. دوره کامل این فرایند تقریبا قریب به یک ماه به طول می انجامد. زمانی که شما دچار بیماری پسوریازیس باشید این چرخه تنها در عرض چند روز اتفاق می افتد. سلول های جدید پیش از اینکه آمادگی لازم را پیدا کنند به سطح پوست انتقال داده می شوند. نتیجه آن چیزی جز زخم های قرمز که روی آن با پوسته ضخیم براقی پوشیده شده باشد، نخواهد بود، امکان بروز خارش نیز وجود دارد. متاسفانه بیماری در نقاط قابل رویت بدن مانند زانو، آرنج و سر ایجاد می شود. هر چند نمی توان بیماری را فقط به همین چند نقطه محدود کنیم.
  ادامه مطلب ...

گال(Scsbies)

 


 

گال یا جرب ( Scabies) یک بیمارى عفونى خارش دار و عامل آن بندپایى از گروه مایت ها یا هیره ها بنام علمى Sarcoptes scabiei است. مایت ها موجوداتى شبیه کنه اما بسیار کوچکتر و میکروسکوپى و ماده هاى آنها با اندازه اى در حدود ۳/۰ میلى متر هستند .

این بیمارى شایع ترین بیمارى پوستى خارش دار در جهان است و سالانه بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در دنیا به آن مبتلا مى شوند. مایت نر که اندازه اش تقریبا نصف ماده است پس از بارور نمودن جنس ماده، بعد از مدت کوتاهى مى میرد.. محل زندگى انگل، داخل پوست بدن انسان است و پس از انتقال به میزبان، قسمت سطحى پوست بدن را به صورت عمودى سوراخ کرده سپس به ایجاد تونل در سطح افقى مى پردازد بطوریکه در هر شبانه روز حدود ۳-۲ میلیمتر پیشروى مى کند و تخمهایش را در داخل آن قراردهد. هیره ماده در طول زندگى ۵-۴ هفته اى خود در داخل نقب هاى داخل جلدى حدود ۵۰-۴۰ تخم مى گذارد که بعد از ۵-۳ روز حدود ۱۰ درصد آنها باز میشوند و لاروهایی از آنها خارج مى شوند که از سلولهاى پوست تغذیه کرده و تونلهاى جدیدى را ایجاد مى کنند و نهایتا به هیره بالغ تبدیل مى شوند.

ادامه مطلب ...